Ο ασθενής στο κέντρο.


Εκσυγχρονίζουμε τον τομέα της ορθοπεδικήςaidplex hero
About
Aidplex

Η Aidplex είναι αφοσιωμένη στην εκσυγχρόνιση της ορθοπεδικής φροντίδας μέσω καινοτόμων ιατρικών συσκευών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Αγωνιζόμαστε για την παροχή των καλύτερων εργαλείων φροντίδας ασθενών στους επαγγελματίες υγείας, καθιστώντας τα προσβάσιμα και προσιτά για τους ασθενείς. Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε τη ζωή των ασθενών σε όλο τον κόσμο, ένα βήμα τη φορά.
Ξεκινώνταςscoliosense logo


Στόχος μας στην Aidplex είναι να βελτιώσουμε τη φροντίδα της σκολίωσης προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης σκολίωσης που περιλαμβάνει μια έξυπνη φορητή συσκευή για συνεχή παρακολούθηση, μια εφαρμογή για κινητά για ασθενείς και μια διαδικτυακή πλατφόρμα για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Η προσέγγισή μας θέτει τους ασθενείς πρώτους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να κατανοούν τη σημασία της θεραπείας τους και να παρέχουν στους επαγγελματίες υγείας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το ταξίδι των ασθενών τους με τη σκολίωση. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Ομάδα


Συνεργαζόμαστε με μηχανικούς, επαγγελματίες υγείας και επιχειρηματίες του κλάδου, που μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη βελτίωση της θεραπευτικής εμπειρίας των ασθενών. Αυτό το όραμα μοιράζονται και οι επενδυτές μας και τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας.profile harry yeremtzes
ΧΑΡΗΣ ΓΕΡΕΜΤΖΕΣ

CEO & Co-Founder

profile dimitrios moustakas
ΔΗΜΗΤΡHΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

COO & Co-Founder

profile tasos anastasiadis
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Software Engineer

profile argiris mouratidis
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Software Engineer


Σύμβουλοιprofile nicolas hueber
NICOLAS HUBER

Business Advisor

profile lily komisopoulou
ΛΙΛΥ ΚΟΜΙΣΟΠΟΥΛΟΥ

Business Advisor

profile efthimis samoladas
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ

Scientific Advisor

profile nikolaos tsoniotis
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΝΙΩΤΗΣ

Business AdvisorΕπενδυτές & ΥποστηρικτέςΚαριέρα


Εάν πιστεύετε ότι ευθυγραμμίζεστε με την εταιρική μας κουλτούρα και έχετε τις δεξιότητες και τα προσόντα που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το μέλλον της εργασίας, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Στείλτε ένα email στο info@aidplex.com.


ESPA banner